Stralen en conserveren
Stralen met staalgrit, korund en glasparel en aanbrengen van diverse verfsystemen


Onze activiteiten

Stralen
Staalgrit, korund en glasparel

Het verwijderen van roest, oude verflagen en andere vervuilingen door middel van stralen. Ferro ondergronden kunnen wij met staalgrit stralen, non-ferro en houten ondergronden kunnen wij met korund en glasparel stralen.

 

Meer hierover »

Schooperen
Zink of aluminium laag

Schooperen (ook wel metalliseren genoemd) is het thermisch aanbrengen van vloeibaar gemaakte zink of aluminium op een vooraf blank gestraald metaaloppervlak. Dit geeft een zeer goede kathodische bescherming. Het oppervlak kan hierna eventueel worden voorzien van een verfsysteem.

Meer hierover »

Conserveren
Diverse verfsystemen

Afhankelijk van de gevraagde kwaliteitseisen kunnen wij kiezen uit diverse soorten en typen verfsystemen van verschillende verfleveranciers. Dit kan een eenvoudige transportprimer zijn tot hoogwaardige drinkwater of rioolwater systemen en on- en offshore toepassingen op verschillende ondergronden.

Meer hierover »

Satink Hengelo BV
Al sinds 1932 ...

In 1932 begonnen als een klein schildersbedrijfje en inmiddels uitgegroeid tot een dynamisch straal- en conserveringsbedrijf met zeer veel specialiteiten op het gebied van bescherming en verfraaiing.

Onze hoofdactiviteiten zijn stralen, schooperen en aanbrengen van diverse verfsystemen. Ons team zal haar best doen om de producten zo goed mogelijk en vakkundig te behandelen in eigen geconditioneerde ruimten.
Ook de beveiliging van de producten, beveiliging van onze werkomgeving en natuurlijk orde en netheid is bij ons belangrijk.

Uitgebreide omschrijvingen van onze activiteiten vindt u terug op deze website.

Meer over Satink »